Tanfolyamok beszámolói

 2012-ben ismét tűzzománc tanfolyam, ezúttal Budapesten, mely hétfőnként lesz18-21 óráig. Első foglalkozás április 16-án. Akik még nem jártak nálam, Megismerkedhetnek a tűzzománcozás , anyagaival és néhány egyszerű készítési eljárással.Akik már "visszajárók" azoknak folytatódik a szabad műhelymunka. 4alkalom alatt mindenkinek legalább két tárgy elkészítésére van lehetőség, de kellő kézügyesség és gyorsaság esetén akár 5-6 darab is megszülethet. Jókedv igen, rajztudás nem feltétele a jelentkezésnek.
A tanfolyam minimum 4 fő részvételével indul.
Részvételi díj: 20000 Ft/ 4 alkalom (Az ár az anyagköltséget is magában foglalja.)

Előzetes jelentkezés a tanfolyamvezetőnél  (Páthi Diána): 06-30/459-3289, dihtap@gmail.com
Képek az előző tanfolyamról:






2011 október-novemberében Törökbálinton tartott tanfolyamomon készült néhány alkotás:






2011.02.05. szombat 15-18 óráig:
Legnagyobb örömömre 7 jelentkező is érkezett a tűzzománc tanfolyamra. Ez az első alkalom még csak ismerkedés volt a technikával, de a végére mindenki hazavihetett már valamit, ha még nem is készen. Akkora volt a pörgés, hogy el is felejtettem fényképezni. Mindenki más és más tervvel, indíttatással jött, az elején kihívást jelentett számomra, hogy mindenkit maga szintjén beindítsak, de szerintem sikerült, és senki nem távozott elégedetlenül. Én sem!!! Jól éreztük magunkat!
Köszönöm, jövő héten találkozunk!

2011.02.12.szombat 15-18 óráig:















Újra találkoztunk hát, végre készítettem pár fényképet is. Én megint csak nagyon jól éreztem magam, szerintem mindenki más is elégedett lehet. Két mű teljesen el is készült, a többiek is haladtak. Hát persze, mindenki nagy fába vágta a fejszéjét, de hát így lehet megtanulni valamit. A képeken is látszik, óriási dolgozás volt!!!

2011.02.19.
Elérkeztünk a kurzus feléhez, már majdnem mindenkinek van elkészült darabja, akinek nincs, az többel készül egyszerre, így lassabban halad. Egyre gyűlnek a tárgyak a szárításnál és szinte folyamatosan égettünk valamit.Vannak szabad technikai kísérletek is, még senki nem égette meg magát és még semelyik munka nem borult be a kemencébe. Ügyesek vagyunk!!! Na jó a piros iszapzománc valamiért habosodik égetésnél.:(
Felmerült egyesekben, hogy mi lesz, ha lejár a 4 hét. Hát nincs vége a világnak, ha összejön 4 ember felőlem folytathatjuk. Én nagyon élvezem.

2011.02.26.
Az utolsó napon óriási lázban égett mindenki(mint ahogy a képeken is látszik), de nem csak, hogy be tudja fejezni, amit elkezdett, volt aki újba is fogott.






Száradó munkák:





 és készen:















És a csapat:

Köszönöm mindenkinek!!!
Itt a vége, legközelebb újra találkozunk!

további fotók a Wekerlei Gyermekház oldalán:
https://picasaweb.google.com/kommunikacio.wgyh/Tuzzomanc?authkey=Gv1sRgCM_Lq4Odl9KY5gE&feat=directlink#5577615724207087570